FERTILITETS SERVICES

Alle fertilitetsrejser er forskellige og derfor er den hjælp, dine patienter har brug for, forskellig. Vi vil gerne hjælpe dig med at tilbyde den bedste behandling, læs beskrivelsen nedenfor og vælg den bedst egnede Amplexa test.

NON-INVASIV PGT-A

Non-invasiv PGT-A er metoden, der hjælper fertilitetslæger med at vælge befrugtet æg til implantation i IVF-behandlinger.

GENES2LIFE

Genes2Life studerer 96 gener relateret til sjældne sygdomme, der kan nedarves. Forbered par før graviditet, følger kriterierne sat af ACOG.

GENES4LIFE

Genes4Life studerer 482 gener hos den enkelte patient og donor på jagt efter kompatibilitet. De undersøgte gener er ansvarlige for sjældne sygdomme, der kan nedarves.

SÆDDONOR SCREENING

Donorscreening undersøger om der er genetiske mutationer i 7 gener, der er ansvarlige for sjældne sygdomme med recessiv arv.

ÆGDONOR SCREENING

Ægdonor screening er en test, der bruges til at evaluere ægdonorkandidater. Testen undersøger mutationer i gener, der er ansvarlige for sjældne sygdomme med recessiv og X-bundet arv.

X-LINKED CARRIER TEST

X-linked carrier test er en specifik test til kvinder før graviditet. Testen bruges til at undersøge genetiske mutationer, der overføres fra en mor til hendes børn.Bliv en del af vores netværk af klinikker og

tilbud den bedste behandling til din patient