VORES TEAM

Hans Atli Dahl

Hans Atli Dahl

Direktør, cand.scient. Ph.d.

Jeg har en master i Biologi fra København Universitet og ph.d i Molekylær Genetik fra Syddansk Universitet hvor jeg har arbejdet med psykiatrisk genetik i isolerede befolkninger. Jeg er medstifter og daglige leder af firmaet og har stor interesse for molekylærbiologi og tekniske systemer relaterede til genetisk dataproduktion. For mig, er det privilegie at samle dygtige mennesker omkring mig, som kan løse komplicerede opgaver samt forbedre og udvikle nye løsninger og derigennem at levere brugbar viden til behandling og sygdomsbekæmpelse.
Sabrina B. Frederiksen

Sabrina B. Frederiksen

Cheif Operative Officer,
Laboratoriechef, cand.scient. Ph.d.

Jeg har en master og ph.d i Molekylærbiologi hvor jeg har arbejdet med arvelige sygdomme og human genetik. Jeg fungerer i det daglige som laboratoriechef og sørger for at alt rutine drift kører som det skal. Jeg har en stor interesse i at udvikle og implementere nye metoder og er i den forbindelse ansvarlig for udviklingen af nye servicer indenfor vores fertilitetsområde.
Christina Fenger

Christina Fenger

Klinisk specialist, Epilepsi
Klinisk genetisk ansvarlig, cand.scient. Ph.d.

Jeg er ansat i en delt stilling mellem Amplexa Genetics A/S og Enhed for Epilepsi Genetik og Personlig Medicin, Filadelfia Epilepsihospital (Danish Epilepsy Center).
Med en master i Biomedicin og ph.d i Neurobiologi, har jeg arbejdet med genetik siden 2017, hvor jeg blev ansat ved Amplexa. Til dagligt er jeg ansvarlig for de kliniske svar og 10x Genomics single cell RNA sequencing projekter.
Carolina Carrasco

Carolina Carrasco

Marketingchef,
BSc. MBA. Business and marketing management

Mine passioner er markedsføring og sundhed. Efter 14 år på det farmaceutiske marked med speciale i gynækologi, arbejder jeg nu i Amplexa med fokus på fertilitet. Som marketingchef er det vigtigt for mig, at de avancerede medicinske muligheder Amplexa tilbyder, er tydelige på vores hjemmeside, i vores brochurer og via publikationer. Jeg kan lide detaljer, god smag, enkelhed, harmoni og farver. Morgenkaffe er mit yndlingsøjeblik.
Sten V. Hansen

Sten V. Hansen

Kvalitetschef, cand.scient. Ph.d.

Hos amplexa sørger jeg for at skabe rammerne til at sikre analyser af høj kvalitet. Min uddannelse er inden for biokemi og molekylærbiologi, med speciale i proteinkemi og proteomanalyse.
Eva Harvald

Eva Harvald

R&D chef
Ansvarlig for forskning og udvikling, cand.scient., Ph.d.

Jeg har baggrund i molekylærbiologi og flere års forskningserfaring ved universitetet og sygehuset. På Amplexa arbejder jeg inden for forskning og udvikling ved at guide forskere med deres projekter og vejlede erhvervs-Ph.d. studerende. Til daglig er jeg ansvarlig for vores single cell ydelser.
Mads Fruensgaard

Mads Fruensgaard

Teknisk specialist, fertilitet.
Molekylærbiolog, Cand.scient biomedicin

Ved Amplexa Genetics arbejder jeg med tekniske løsninger og optimisering inden for vores fertilitetsfelt. Til dagligt er jeg ansvarlig for drift og teknisk rådgivning omkring vores genetiske preimplantations services og produkter.

Tamanna Mohammadi

Tamanna Mohammadi

Teknisk specialist, fertilitet.
Molekylærbiolog, Cand.scient biomedicin

Jeg har stor interesse for genetik og molekylære mekanismer hos mennesket. Hos Amplexa genetics udfører jeg genetiske sekventeringer i laboratoriet, herunder også databehandling af resultatet samt genetiske paneler for bl.a. hjernemisdannelser og infertilitet hos mænd og kvinder.
I fritiden læser jeg historiske romaner og høre musik.
Alberte Rosenberg Gaarsmand

Alberte Rosenberg Gaarsmand

Teknisk specialist, fertilitet.
Molekylærbiolog, Cand.scient biomedicin

Hos Amplexa Genetics bruger jeg hver dag mine kompetencer på at hjælpe vores kunder med afklaring. For mig er det en stor motivationsfaktor at kunne gå på arbejde og vide at man er med til at gøre en forskel for andre.
Når jeg ikke er at finde på Amplexa Genetics, nyder jeg at kunne slappe af i familie og venners selskab eller tage en tur ud i familiens fælles kolonihave.
Lis Kjærgaard Jørgensen

Lis Kjærgaard Jørgensen

Administration, Cand.mag i engelsk og historie

Jeg er Amplexas administrative blæksprutte og kundesupporter, og det er mig, du får i røret, når du ringer til os. Når jeg kan mærke, at mit arbejde gør en forskel for vores kunder... ja, så går jeg glad hjem fra arbejde.
Glad hjemme efter arbejde elsker jeg at pusle i min have eller fordybe mig i en god, engelsk roman. I år varmer jeg op til at tage det kolde gys som vinterbader ved den lokale badestrand.
Freja Cecilie Mikkelsen

Freja Cecilie Mikkelsen

Erhvervs-PhD studerende, Mikrobiolog

Jeg er ansat som research assistant i mikrobiologi på Københavns Universitet, der arbejder tæt sammen med Amplexa inden for bakterielle sekventeringsmetoder. Jeg er passioneret omkring R&D og hjælper Amplexa til at udvikle nye sekventeringsprojekter med en mikrobiologisk vinkel.
Når jeg ikke udvikler metoder, udvikler jeg mig selv i hobbyer som kor, klatring og vandring - næste tur bliver 50km, så træningen er i gang.

Frederik Adam Bjerre

Frederik Adam Bjerre

Bioinformatisk erhvervs-PhD studerende

Jeg udfører et computerbaseret studie i optimering af stamcelleprotokoller ved brug af den innovative metode single-cell sekvensering, i samarbejde med prof. Ditte C. Andersen ved Klinisk institut (SDU). Projektet målretter sig specifikt at identificere faktorer, der kan bidrage til udviklingen af modne hjertemuskelceller fra stamceller. Studiet er et treårigt projekt, finansielt støttet af Innovationsfonden Danmark, der vil føre til bioinformatiske løsninger tilegnet forskere og virksomheder i biotech industrien.
Rebecca Freitag

Rebecca Freitag

Bioinformatiker, Cand.scient Computational Biomedicine

Jeg supporterer bioinformatikafdelingen hos Amplexa Genetics og sikrer en høj kvalitet i dataanalysen. Jeg har en kandidatgrad i computational biomedicine fra Syddansk Universitet og nyder at arbejde med genetik, epigenitik og neurobiologi.
Ida Marie Nygaard

Ida Marie Nygaard

Bioanalytiker.

Jeg er uddannet bioanalytiker. Hos Amplexa Genetics varetager jeg en stor del af arbejdet i laboratoriet - fra vi modtager prøven og til svaret foreligger. Jeg vægter kvalitetssikring af både prøvesvar såvel som arbejdsgang højt.
Jeg har altid haft stor interesse for molekylærbiologiske teknikker. Denne interesse har jeg mulighed for at udfolde hos Amplexa Genetics.
Lenet Watt Skovstrøm

Lenet Watt Skovstrøm

Teknisk specialist, fertilitet.
Molekylærbiolog, Cand.scient Biokemi og Molekylærbiologi
Thøger Jensen Krogh

Thøger Jensen Krogh

Ledende Bioinformatiker, cand.scient. Ph.d.

Jeg brænder for dataanalyse, GDPR og at højne kvaliteten heraf. Jeg sørger for at vores systemer er up to date så kunderne får hurtige solide svar og så medarbejderne har en nemmere arbejdsgang.