OM AMPLEXA GENETICS

Amplexa Genetics blev grundlagt i 2006 og er et af verdens længste eksisterende private genetiske laboratorier. Virksomheden er blandt pionererne inden for salg af genetiske analyser. Vi har altid haft fokus på høj kvalitet og brugervenlighed i vores arbejde, og vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at de kan bruge vores undersøgelsesresultater!

VIRKSOMHEDSHISTORIE

MISSION

Vores mission er at give viden, der kan hjælpe den enkelte til at træffe beslutninger. Uanset om du er privat eller professionel, hjælper resultaterne af vores forskning dig med at planlægge, hvordan din familie skal se ud, eller hvilken behandling du skal vælge til din patient.

VISION
Vores vision er at udvikle vores position som en internationalt anerkendt partner og leverandør af nyttige genetiske analyser – og blive favorit på området.

STÆRKT PROFESSIONELT OG VIDENSKABELIGT FOND

Amplexa Genetics har sammen med anerkendte og respekterede videnskabelige eksperter udviklet mere end 100 forskellige kliniske genetiske tests. De er især fordelt inden for neurologi, endokrinologi, kardiologi og onkologi.

De test, vi udfører, dækker over meget signifikante gener - altså gener, hvor den offentliggjorte videnskabelige litteratur understøtter den sygdomsfremkaldende konsekvens af varianter i generne.

Amplexa Genetics har et stærkt netværk af specialister med kompetencer inden for genetik og genetisk forskning – de står til rådighed med hjælp til at fortolke unikke varianter eller varianter, der er svære at fortolke.

SENESTE TEKNOLOGI

Amplexa Genetics benytter de bedste og nyeste teknologier på området med en opdateret flåde af maskiner - både hvad angår Next Generation Sequencing (NGS) til rutinemæssige kliniske sygdomspaneler og Sanger-sekventering (Standard Capillary Electophoresis) til kontrol.

Vi kan udføre Single cell RNA sekventering og ekspressions profilering samt ATAC sekventering for kromatin accessibilitet og epigenetisk regulering.  Vi har de nyeste single cell teknikker i hænderne fra 10X systemer til Parse Evercode m.fl.

Vi har et stærkt bioinformatisk team til NGS datanalyse samt single cell ekspressions profilering.  

SOCIALT ANSVAR

Amplexa Genetics vælger årligt at støtte to forskellige frivillige organisationer -I mange år, som i år, har det været Dansk Flygtningehjælp. Migration har i årtusinder været baggrunden for, at vi har udviklet os til de mennesker, vi er i dag. På nuværende tidspunkt er denne migration mange steder ufrivillig og i kølvandet på krige, konflikter og katastrofer. Vi ønsker at hjælpe disse mennesker til et bedre liv.

 

Den anden organisation, Amplexa Genetics støtter, er Danske Hospitalsklovne, som i mange år har været til gavn for indlagte børn under hele deres sygdom. De spreder smil og glæde hos indlagte børn og familier, når der er allermest brug for det.


 


ADVISORY BOARD

Rikke Steensbjerre Møller, Cand.scient, Ph.d
Leder for genetisk forskning, Dansk Epilepsicenter Filadelfia, Dianalund


Deb Pal, MD, Ph.d, MRCP
Professor i pædiatrisk epilepsi hos King's College, London 


Henriette Roed Nielsen, MD, Ph.D, Klinisk genetiker.
Medicinsk direktør European Sperm Bank


 

Amplexa Genetics samarbejder med mere end 100 velrenommerede hospitaler, laboratorier og læger verden over og yder den bedste professionelle service.
Det understøtter deres arbejde med kliniske diagnoser.